ЗАХОВАЙЛО: «Гравці Динамо проявили неповагу до тренера і президента»

Експерт – про поразку киян від «Колоса»

Відомий футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло прокоментував відставку Олексія Михайличенка з посади головного тренера київського «Динамо».

«Кожен фахівець звик брати удар на себе, що і робив Михайличенко неодноразово. Він завжди намагався захистити команду від надлишкового тиску. Я можу сказати, що це напівправда. Тому що в футболі багато що залежить від виконавців, від конкуренції в команді. Важливо як вони переживають конкуренцію і готують себе до ігор. Позначається непрофесіоналізм наших футболістів. Тут можна кивати на молодість.

Мені здалося, що в грі з Колосом футболісти Динамо проявили неповагу до головного тренера і президента, який протягом важкого сезону їх намагався захистити від критики.

З українських тренерів є три ТОП-кандидата. Скажу так: Сергій Ребров зайнятий, Андрій Шевченко зі своєю групою італійців теж при роботі. Залишається Скрипник, але мені важко сказати, як керівництво клубу планує виконувати подальшу місію. Не виключаю, що в Динамо може прийти іноземець. Але сьогодні інформації нуль», - сказав Заховайло.

Відзначимо, що Олексій Михайличенко очолив «Динамо» в серпні минулого року. Спеціаліст змінив Олександра Хацкевича, який не зміг вивести киян у груповий раунд Ліги чемпіонів.

Читайте також: Такому «Динамо» і Гвардіола не допоможе. Реакція читачів Sport.ua

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 10:09 40

Про це розповів український журналіст Володимир Звєров

Коментарі