Олексій АНДРОНОВ: «Динамо стовідсотково очолить український тренер»

Є три найбільш ймовірних кандидати на цю посаду, вважає фахівець

Відомий російський коментатор Олексій Андронов поділився думкою про те, яким повинен бути новий тренер київського «Динамо».

«Я думаю, що новий тренер повинен бути досить сильною духом людиною, оскільки він приходить в команду неблагополучну. Ми бачили, що «Динамо» могло і не виграти Кубок, і не потрапити до Ліги чемпіонів. Тому про успішність зараз говорити не доводиться. Команда - нервова, збурена, не зовсім зрозумілим чином підібрана з точки зору взаємодії один з одним і необхідності для тренерського штабу. Тому нова людина повинна приходити, розуміючи, що вона береться за дуже складну справу.

Навряд чи можна зараз говорити про запрошення іноземця, тому що він просто нікого не знає, і, поки він буде розбиратися, поїзд з Лігою чемпіонів піде, а ще, може, й декілька інших поїздів... Стовідсотково це буде український тренер. Три прізвища, які крутяться в інформаційному просторі, це - Скрипник, Ребров і Калитвинцев.

Вважаю, що у кожної кандидатури є свої плюси і мінуси. За Реброва - ті результати, яких він домагався на чолі «Динамо». Якщо є можливість Реброва повернути в Київ, думаю, це буде зроблено. Якщо такої можливості немає, то тут потрібно включати мистецтво переговірника, тому що «Динамо» - це зараз не та команда, в яку хоче прийти будь-який тренер. Тут має бути робота важка, кропітка і досить довга. Тренер, який буде готовий до всього цього, і до того, що істерія буде після будь-якого поразки «Динамо». Приклад неготового тренера я можу привести, це, прекрасно знайомий українцям Олег Кононов, який потрапив у «Спартак» і виявився неготовим до тиску. Зараз те ж саме переживає Тедеско. Взагалі, щось в долях «Динамо» і «Спартака» останнім часом багато спільного», - вважає Андронов.

Раніше повідомлялося, що після завершення сезону наставник «Динамо» Олексій Михайличенко був відправлений у відставку разом зі своїм штабом.

Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 09:08 5

«Атлетіко» Мадрид може оформити трансфер Андрія з «Реала»

Коментарі