ЦИГАНИК: «На першому тренуванні в Динамо Жерсон почав бити всіх по ногах»

Журналіст не вірить в майбутнє Родрігеша у київській команді

Футбольний журналіст Ігор Циганик в авторській програмі Циганик LIVE розповів, що не вірить в майбутнє форварда Жерсона Родрігеша в київському «Динамо» після того, як турецький клуб «Анкарагюджю» розірвав з футболістом контракт за бійку з партнером по команді:

«Чи Жерсон Родрігеш повернеться у «Динамо»? Ні! Тобто, як вам пояснити. Він повернеться, тому що з ним розірвали контракт. Але якщо буде можливість його продати чи віддати в оренду, то безперечно динамівці, я думаю, із задоволенням цією опцією скористаються.

Тому що це дуже проблемний футболіст, дуже скандальний, футболіст норовливий такий. І причому, самозакоханий, людина, яка не визнає ніяких авторитетів, і він не є колективоутворюючим. Він в колективі дуже некомфортно себе почуває, тому дуже важко буде розраховувати на те, що Жерсон Родрігеш зараз заграє в «Динамо».

У нього була перша спроба - сам колектив його не сприйняв. От уявіть собі. На першому тренуванні Родрігес приїхав, почав бити усіх по ногах, битися, сваритися. Не було легкості у спілкуванні. І безперечно, дуже великі проблеми з режимом, які завадили розкритися Родрігешу в Києві. Тому я, чесно кажучи, сумніваюся, що Родрігеша повернуть у київське «Динамо», і що він матиме ще один шанс для того, щоб тут зіграти.

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 11:58 74

Микола Сираш не виходить на зв'язок

Коментарі