ЦИГАНИК: «Є дві причини, чому Заря не бігла забивати другий гол»

Обігравши «Десну», луганчани могли потрапити до кваліфікації Ліги чемпіонів

Футбольний журналіст Ігор Циганик у авторській програмі Циганик LIVE назвав дві причини, чому «Зоря» не бігла забивати другий гол у ворота «Десни», що могло принести команді путівку в кваліфікацію Ліги чемпіонів:

«Розповім дві причини. Перша причина, найголовніша - це те, що у футболістів просто не було сил. У Віктора Скрипника була обмежена кількість футболістів після карантину, що спричинило втому. Футболісти розуміли, що, пропустивши гол, вони можуть втратити все. А забити? Невідомо було, зможуть вони чи ні.

Сил бігти в атаку просто не було. Просто зводило ноги. Це наслідок того, що не дуже довга була лава запасних у «Зорі». Футболісти мало відпочивали і фактично одним складом вони відіграли сезон. Їхнім завданням було потрапляння в груповий етап Ліги Європи, за що були обіцяні хороші преміальні. Вони це завдання виконали.

Друга причина - гравці «Зорі» не знали рахунок матчу «Колос» - «Динамо». Вболівальники намагалися докричатися про те, що «Динамо» програє. Це чули лише запасні футболісти і вони намагалися передати, але гравці Зорі були в запарі. Вони думали про те, щоб не програти. Деякі футболісти до останньої секунди не знали, як в паралельному матчі грає «Динамо».

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 12:42 3

Ентоні впевнений, що українець виграв упевнено

Коментарі