Циганик назвав найбільш імовірного кандидата в наставники Динамо

Кого ж вибере Ігор Суркіс, розпрощавшись з Олексієм Михайличенком?

Футбольний журналіст Ігор Циганик в авторській програмі Циганик LIVE назвал головного кандидата на посаду головного тренера «Динамо»:

«Було зрозуміло, що Олексій Михайличенко не зможе продовжити роботу з футболістами, які його не слухають. Вчора все висіло на волосині, і все було близько до того, що кияни можуть не потрапити до Ліги чемпіонів. В розмові зі мною Ігор Суркіс не назвав наступника Олексія Михайличенка, попросивши невеличку паузу, щоб оформити всі документи. Хто це буде? Я схильний вважати, що це Віктор Скрипник.

Я не гарантую, що так буде, наскільки я розумію, кандидатів достатньо багато. У чому проблема зі Скрипником? У тому, що він має трирічний контракт із «Зорею». Він відпрацював лише рік. І найголовніше - у нього в угоді прописана клаусула. Вона доходить до мільйона євро. Щоб він розірвав контракт, потрібно, щоб хтось за нього чи він сам заплатив ці гроші. І тоді він зможе перейти. Слово за Геллером. Він за тиждень буде в Києві. Думаю, найближчі дні йтимуть офіційні перемовини, але я нічого не гарантую. Ігор Суркіс на моє запитання, українець прийде чи не українець, теж не відповів.

Утім, кандидатур, на посаду головного тренера в «Динамо» Київ дуже багато. Якщо не Скрипник, то це може бути Сергій Ребров. У нього така ж історія, як і у Скрипника - чинний контракт із «Ференцварошем» і клаусула. Контакт у Суркіса з Ребровим є, але конкретно пропозиції очолити клуб від президента ще не звучало. Ребров наполягатиме на підсиленні атаки, опорної зони, воротарської позиції, тому тут важливо дійти згоди у питанні майбутніх трансферів.

Не можна виключати ще кількох кандидатів. Називалося також ім'я Юрія Калитвинцева (але він не має досвіду роботи на рівні головного тренера топ-клубу з серйозними завданнями). Вільні Юрій Сьомін, Мірча Луческу - вони теж є потенційними і більш-менш реальними кандидатами на цю посаду. Мирон Маркевич має складні особисті стосунки з президентом, проте і такий варіант є».

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 12:36 0

Ексгравці збірної України візьмуть участь у медіафутбольному турнірі

Коментарі