Полярний ведмідь розірвав суперника! Співак впевнено здолав бразильця в UFC

Український молдаванин за очками здобув перемогу над Карлосом Феліпе

У ніч на 19 липня в Абу-Дабі, столиці ОАЕ, проходить турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 172. Шоу на Бійцівському острові проводиться без глядачів через пандемію коронавірусу.

Найпершим боєм в попередньому карді став поєдинок українського молдаванина Сергія Співака (11-2) у суперважкій вазі проти бразильця Карлоса Феліпе (8-1).

Співак всі 3 раунди домінував над суперником і здобув перемогу над бразильцем рішенням більшості суддів (28-28, 29-27, 29-27).

Нічийний рахунок в записках одного з суддів зовсім не відображує те, що відбувалося в октагоні. У 3-му відрізку бою Співак настільки знищував суперника, що всі експерти віддали йому вирішальний раунд з перевагою у два очки: 10-8.

25-річний боєць Сергій Співак на прізвисько Полярний ведмідь провів вже 4-й бій в найсильнішій лізі світу. Тепер у нього 2 виграша і 2 поразки.А усього він має вже 11 перемог в профі-кар'єрі.

У травні 2019 року він програв американцеві Волту Харрісу нокаутом в першому раунді. У жовтні 2019 року прийшла перша перемога в UFC, над Таї Туйвасою з Австралії, який був підкорений сабмішном в другому раунді. Нарешті, поляк Марчін Тибура за очками переміг Співака в лютому 2020 року. І тепер Сергій впевненою перемогою закрив прикру поразку.

Див. також: відео бою Сергій Співак - Карлос Феліпе.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 03 червня 2024, 11:49 0

Новозеландець вважає, що Усик вміє тримати удари по корпусу

Коментарі