Волинь - Металіст-1925. Прогноз і анонс на матч Першої ліги

Інтрига в Першій лізі - топ

Триває один з найбільш непередбачуваних чемпіонатів сезону 2019/20, а інтрига в Першій лізі України тільки набирає обертів. «Волинь» після тривалої паузи відновила чемпіонат нестабільно: луцька команда в п'яти зустрічах двічі програла, двічі виграла і зіграла внічию. Це вибило «Волинь» з топ-3, яка дає право вийти в УПЛ, але конкуренція настільки велика, а опоненти активно втрачають очки, тому лучани зараз 4-ті з відставанням від лідера «Інгульця» в 5 очок.

Відзначимо, що команда пережила непростий період, коли на коронавірус захворів її головний тренер Андрій Тлумак. Втім, вже все в порядку і наставник повернувся до повноцінної роботи.

fcvolyn.net

Що стосується «Металіста-1925», то його якийсь час не розглядали в якості претендента на підвищення в класі - дуже вже сильно харків'яни відставали від групи лідерів. Однак «Металіст» відновив Першу лігу з трьох поспіль перемог і несподівано опинився поруч з групою клубів, що претендують на УПЛ. Правда, два останні поєдинки склалися для команди невдало: жодного забитого гола і поразки від «Миная» і «Авангарду».

Це відкинуло «Металіст-1925» на 7-му позицію, але відставання від того ж «Інгульця» всього 6 очок, а від 3-го місця - лише 2 пункти, тому захоплююча боротьба триває.

19 липня, неділя

«Волинь» - «Металіст-1925»
Луцьк. Початок о 19:00
Трансляція на телеканалі и Youtube «Аверс»
Прогноз Sport.ua - 1:1
Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 08:17 0

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі