Володимир ГОМЕНЮК: «Крим відвоювати не вдасться. Вони так окопалися!»

Екс-форвард «Таврії» – про перспективи повернути анексований півострів

Колишній нападник сімферопольської «Таврії» і збірної України Володимир Гоменюк вважає, що нашій країні вже не вдасться повернути Крим.

- Після сумнозвісних весняних подій 2014-го колишньої Таврії вже немає, як і українського Криму. Як ви переживаєте цей момент?
- Усе змінюється. Далі будуть ще якісь зміни. Як переживаю? Ну, ми не можемо нічого відвоювати… Я їздив у Крим буквально два роки тому - там відвоювати нічого не вдасться. Вони так окопалися! Скрізь - війська дуже серйозні.

- Не боялися туди їхати? Є ж ризик бути вивезеним у Росію, або навіть зникнути без сліду…
- Чесно кажучи, я заздалегідь продзвонював. У мене залишилося чимало друзів та знайомих. Те, що у нас афішують, не завжди там є. Звичайно, у перший рік після анексії відбувалися чистки - і місцевих авторитетів, і бандитів, і українців. Тоді це могло бути.

Жорсткий режим залишився - всі усіх бояться. Але немає викрадень автомобілів чи іншого криміналу. Мені розповідали, що за рік у Криму поцупили тільки дві машини. Або інший момент: йду узбережжям Ялти, а мені назустріч - чоловік у синій футболці із великим жовтим тризубом. Ніяких проблем не було.

Читайте також: ГОМЕНЮК: «Дніпро не працював з суддями, а Динамо і Шахтар цього не цуралися»

Денис Шаховець Джерело: Футбол 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі