МИХАЙЛИЧЕНКО: «Не готовий обговорювати Лігу чемпіонів. Спершу - Колос»

Наставник «Динамо» прокоментував перемогу в матчі УПЛ

«Динамо» в матчі передостаннього туру УПЛ обіграло «Зорю» з рахунком 3:1 і наблизилося до фінішу на 2 позиції. Гру прокоментував наставник Олексій Михайличенко.

- Коментувати і розбирати цей матч по гарячих слідах дуже важко. На мій погляд, гра вийшла неабиякою: з інтригою, нервами, боротьбою, масою гольових моментів, помилок, з прекрасною грою воротарів. Дуже важливо, що, пропустивши на перших хвилинах потворний перший м'яч, який ні в якому разі не можна було пропускати, ми продовжували грати в свою гру і виконувати те, що запланували. Звичайно, дуже важливо, що ми добилися прийнятного результату і тепер маємо шанс поборотися за Лігу чемпіонів. Все буде залежати від останньої гри з «Колосом».

- Прокоментуйте заміну Вербича, в першому таймі, як він себе почуває?

- Вийти в цій грі з перших хвилин готувався Назарій Русин. Епідемія короновірусу, на жаль, позбавила нас від традиційної течії сезону, і звела нанівець підготовку в лютому. Тепер ми граємо в напруженому графіку: сьогодні була четверта гра за 12 днів, крім того, гравці провели важких 120 хвилин в кубковому матчі з «Ворсклою», в Олександрію ми добиралися на автобусі п'ять годин і стільки ж назад. В Олександрії Вербич також вийшов на уколах. Графік дуже щільний, тому, природно, фізичні кондиції гравців залишають бажати кращого. Сьогодні вся команда проявила характер і гідна поваги.

- У разі заняття другого місця, чи готова ваша команда брати участь в Лізі чемпіонів? Що потрібно поліпшити, змінити, над чим працювати?

- Я прихильник того, щоб все обговорювати поетапно, навіть, якщо ви і вважаєте, що ми займемо друге місце. У нас попереду найважливіша гра з «Колосом», і тільки після неї ми сядемо і все спокійно обговоримо. В даний же момент я ще не готовий говорити на цю тему.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 22:25 3

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» 4:2 та вперше в історії вийшла до Ліги чемпіонів!

Коментарі