Віктор ГРАЧОВ: «Молодь Динамо не прогресує»

Фахівець вважає, що київська команда посяде третє місце в чемпіонаті України

Колишній нападник «Шахтаря» Віктор Грачов поділився очікуваннями від поєдинку 31-го туру УПЛ «Динамо» - «Зоря».

«Доля другого місця вирішиться в очній зустрічі «Динамо» і «Зорі». Я віддав би перевагу киянам, якби на стадіоні були глядачі. Однак їх немає. Тому команди будуть в рівних умовах.

По грі краще «Зоря». Луганчани провели добротний матч проти «Колоса». Володіли ініціативою з першої до останньої хвилини, добре шукали вільні зони, проводили награні комбінації. У «Динамо» зараз цього немає. У Києва навіть основний склад не проглядається. Перед кожною грою тренери тасують колоду, в надії вгадати, хто вистрілить. Однак останнім часом стріляє тільки Вербич. Хлопець має проблеми зі здоров'ям, але виходить на поле і дає результат. Однак я на місці тренерів киян так не ризикував би. І у випадку з Вербичем, і у випадку з травмованим Миколенком, головним критерієм має бути здоров'я футболістів. Друге місце можна повернути, а здоров'я - ніколи.

Фахівці б'ються над проблемою, чому молодь киян не прогресує. Мені здається, відповідь очевидна. Просто такі гравці як Шапаренко, Шепелєв, Андрієвський досягли свого піку. І краще грати просто не здатні. Караваєв був хорошим для «Зорі», а в «Динамо» знітився і став таким, як усі. Я вже не кажу про Кендзьору і Сидорчука. Мій прогноз такий: друга - «Зоря», третє - «Динамо», - зазначив Грачов.

Поєдинок 31-го туру чемпіонату України «Динамо» - «Зоря» відбудеться в четвер, 16-го липня, о 19:00 за київським часом.

Михайло Шаповалов Джерело: Газета по-українськи
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 04:17 3

Захисник Динамо поділився очікуваннями від поєдинку УПЛ проти Кривбасу

Коментарі