Десна – Олександрія – 1:3. Текстова трансляція матчу

Стенограмма поєдинку 31-го туру Української Прем’єр-ліги

Українська Прем'єр-ліга. 31-й тур.

Десна - Олександрія - 1:3

Тамм, 8 - Шастал, 32, Мишенко, 57, Задерака, 61

Западня, 37 - Шастал, 54

Десна: Паст - Западня (Мостовий, 64), Тамм, Гітченко, Фаворов - Арвеладзе (Будківський, 46), Домбровський - Кузик, Хльобас (Огиря, 46), Картушов (Старенький, 71) - Філіппов.

Запасні: Літовка, Єрмаков, Дем'яненко, Тотовицький, Імереков.

Олександрія: Білик - Стецьков, Бухал, Мельник, Мирошніченко - Грицук (Ковалець, 46), Довгий, Банада - Мишенко (Гречишкін, 60), Шастал (Безбородько, 60, Шендрик, 90), Задерака (Гордієнко, 74).

Запасні: Рудик, Бабогло, Протасов, Устименко.

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Стадіон: ім. Ю. Гагаріна (Чернігів)

Наші оцінки:

Заміни Десни: Тотовицький - 5,5, Будківський - 5,5, Огиря - 5,0, Старенький - 5,5.

Заміни Олександрії: Ковалець - 7,5, Безбородько - 5,0, Гречишкин - 6,5, Гордієнко - 5,5, Шендрик - б/о.

У четвер, 16-го липня, відбудеться поєдинок тридцять першого туру Української Прем'єр-ліги, в якому чернігівська «Десна» битиметься проти «Олександрії». Матч пройде в Чернігові, на поле стадіону ім. Ю. Гагаріна, початок о 19:00.

Команди найвищого футбольного дивізіону України підійшли до фінальної частини сезону в умовах великої напруженості у зоні боротьби за місце в кваліфікації Ліги чемпіонів. Можливість потрапити до найбільш впливового клубного турніру Старого Світу є тільки одна, а ось претендують на неї в рівній мірі відразу три команди. Цілком ймовірний такий сценарій, що один з учасників має всі шанси відвалитися від цієї гонки вже за підсумками цього туру. На жаль для «Десни», саме команда Олександра Рябоконя ближче всіх до цього сценарію, адже і так відстає від «Динамо» на два очки, і будь-яка втрата балів за підсумком матчу з чинним «бронзовим» призером, який в двох матчах до цього зумів потріпати і киян (2:2), і луганську «Зорю» (2:2), може виявитися для чернігівців фатальною.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Десною» та «Олександрією». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:40 25

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі