Максим ТРЕТЬЯКОВ: «Моє завдання – взяти на себе відповідальність і забити»

Півзахисник «Олександрії» – про два реалізованих пенальті у ворота «Динамо»

Вінгер «Олександрії» Максим Третьяков прокоментував нічию з київським «Динамо» (2:2) в матчі 30-го туру української Прем'єр-ліги. У цьому матчі Третьяков відзначився дублем, реалізувавши два пенальті.

- Звідки така впевненість при виконанні пенальті?
- У цьому сезоні не вперше виконую пенальті. У грі з Динамо був упевнений у своїх силах, тому пішов пробивати.

- Сім ударів з «точки» і сім голів у вас. Ви найкращий бомбардир Олександрії. На тренуваннях відпрацьовуєте удари з пенальті?
- Ні, я б так не сказав. Це заслуга всієї команди, тому що не всі пенальті я особисто заробив. На моєму рахунку тільки два зароблених одинадцятиметрових. Моє завдання - взяти на себе відповідальність і забити.

- Яка проводиться теоретична робота перед пенальті?
- На установці називають гравця, який буде завдавати удар з «точки». Цього разу я повинен був бити. Слава богу, що забив ці м'ячі.

- Ви провели два поєдинки з претендентами на «срібло» - нічия з Зорею (2:2) і Динамо (2:2). Чи допомогли ці результати вибратися з психологічної ями?
- Я сподіваюся, що ми з неї вибралися, адже були дві дуже важкі поразки. Було багато розмов навколо команди й нам було важко, але ми з хлопцями намагалися не опускати руки. Також тренерський штаб нас підтримував. Ми зобов'язані виходити та в кожному матчі віддаватися на повну. Попереду важливі перехідні ігри. Ми тримаємо їх в голові.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:19 0

Жирона обігрує Барселону 4:2, іспанський форвард забив на 75-й хвилині

Коментарі