Джерело: у Динамо немає порозуміння між гравцями і тренерським штабом

Тренерський штаб родом з іншої епохи за віком і за розумінням життя

Всередині команди київського «Динамо» немає порозуміння між гравцями і тренерським штабом Олексія Михайличенка, вважає телеграм-канал «Динамо Київ Inside»:

«Немає розуміння з самого початку. Немає контакту. І не тільки людського, що можна зрозуміти, оскільки тренерський штаб родом із зовсім іншої епохи як за віком, так і за розумінням життя. Проблема набагато глибше - у футболістів немає розуміння, чого від них хочуть, а тренери дивуються - чому. Те, що працювало ще десяток років тому і не вимагало зайвих пояснень - сьогодні не проходить.

Люди хочуть знати, куди їм бігти і що робити на полі, але не знаходять відповіді. Глибока футбольна наука зробила крок в космос, оцифрований до молекул і атомів. А в клубі до сих пір немає ні психолога, ні навіть дієтолога - і після виїзних матчів в автобусі водії з-під сидінь вигрібають обгортки снікерсів, чіпсів і баночки коки.

І справа навіть не в Михайличенку з Євтушенком, ніхто ж не скаже, що у них немає розуміння гри. Справа в тому, що сучасний наставник повинен вчитися. Кожен день. Справа в тому, що в сучасному футболі головний тренер - це харизма. Це характер, психологія, вміння сколотити штаб глибоких фахівців. Це вміння об'єднати, заразити спільною метою, організувати процес, підтримати, в кінці кінців. Поки всього цього немає. І не факт, що буде.

На фінансові проблеми клубу нашарувалися організаційні. Небажання кардинальних змін продовжить стагнацію і лише відстрочить неминучий крах. І давайте чесно, навіть якщо якимось дивом команда прорветься на те саме друге місце, вона всього лише знову на деякий час залишиться на рік-другий в теплій оманливій ​​ванні. В ЛЧ по грі робити нічого, і складається враження, що найбільше туди хочуть брати (Суркіси), і лише по одній (фінансовій) причині».

Див. також: Хто займе 2-ге місце? Динамо набрало 1 очко за 3 матчі, але зберігає шанси

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:07 1

Флорентіно Перес пообіцяв солідну суму гравцям королівського клубу

Коментарі