ТаТоТаке. Клаусула Циганкова 50 мільйонів, але відпустять за 15

Кияни готові до продажу лідера команди

Київське «Динамо» готове відпустити лідера команди Віктора Циганкова менш ніж за 20 мільйонів євро. У цьому впевнений ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський, який спілкувався з цього приводу з президентом столичного клубу Ігорем Суркісом.

«Клаусула Циганкова становить 50 мільйонів євро, але це не означає, що якщо «Динамо» запропонують 49 мільйонів, то потенційного покупця пошлють.

Думаю, що психологічно Циганкова готові продати за 20-25 мільйонів, але за посткарантинними цінами це цілком може бути сума в 15 мільйонів з якимись бонусами, як це було у випадку з Ярмоленком. За Андрія кияни продовжували отримувати гроші навіть після того, як він перейшов до «Вест Хема». Там була сума в 5 відсотків від наступного трансферу, і «Динамо» отримало мільйон», - сказав Співаковський.

Відзначимо, що авторитетний портал Transfermarkt оцінює Циганкова в 16 мільйонів євро. Контракт футболіста з «Динамо» діє до літа 2023 року. У поточному сезоні Віктор провів 36 матчів, забив 15 голів і віддав 8 асистів.

Володимир Клепач Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі