БОЙКО: «Сказав арбітру після матчу, що правила повинні бути одні для всіх»

Голкіпер «Динамо» висловився про суддівство в матчі з «Олександрією»

Воротар київського «Динамо» Денис Бойко підбив підсумки виїзного матчу 30-го туру чемпіонату України проти «Олександрії» (2:2).

- У першому таймі «Динамо» обходилося без ряду провідних виконавців. Наскільки це позначилося на грі?
- Напевно, той хороший момент, який у нас зараз є, - це довга лава запасних. Будь-який футболіст нашої команди може вийти і підсилити гру. Тому у нас і відбувається ротація. Неможливо одним складом грати всі матчі. Так що ротація - це абсолютно нормально. І я вважаю, що наш головний тренер все правильно робить: в той чи інший момент дає грати тим футболістам, які рідше за інших хлопців виходять на поле в стартовому складі.

Вважаю, що сьогодні зіграли добре як ті хлопці, які потрапили до стартового складу, так і ті, які вийшли на заміну. В черговий раз ми продемонстрували, що можемо підсилити гру замінами, переламати гру і змінити рахунок на свою користь. Всі молодці.

- Оцініть суддівство сьогоднішнього матчу.
- Не моя справа лізти в суддівство. Але я хочу сказати ось про що. За обома пенальті в наші ворота питань немає - обидва вони справедливі. Ми навіть зараз із хлопцями подивилися відео цих моментів і зійшлися на думці, що пенальті були.

Але раз ви так суворо дотримуєтеся букви закону, то чому тоді ви не робите це однаково для всіх? Чому мені як воротарю під час пенальті не можна виходити за лінію воріт, а гравцеві «Олександрії» можна вриватися в штрафний ще до удару? І що було б, якби я відбив м'яч після удару з пенальті, а цей футболіст добив би його в ворота? Упевнений, що якби футболіст нашої команди завчасно вбіг до штрафного, то арбітр зажадав би повторно пробити пенальті.

Ми всі єдині, і правила повинні бути одні для всіх! Про це всьому я і сказав арбітру після матчу...», - сказав Бойко.

Максим Гаптар Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:19 0

Команди зіграли унічию – 2:2

Коментарі