Йожеф САБО: «Шахтар не віддасть Десні перемогу»

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку 30-го туру УПЛ

Колишній головний тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо поділився очікуваннями від поєдинку 30-го туру УПЛ «Десна» - «Шахтар».

«Звичайно, вже очевидно, що Луїш Каштру відпустив у відпустку кілька гравців основного складу «гірників», які не братимуть участі в грі з «Десною». Думаю, що список футболістів не обмежиться трьома прізвищами, і в грі з командою Рябоконя ми побачимо фактично весь другий склад «Шахтаря». Вірніше навіть сказати, обойму гравців, яка зіграла менше матчів в сезоні, ніж інші виконавці.

«Шахтар», звичайно ж, навіть в умовно другому складі не буде грати з «Десною» абияк і вже тим більше віддавати чернігівцям перемогу. Молоді бразильці, які отримають від Каштру шанс, будуть битися за своє місце під сонцем. Тому матч в Чернігові буде наполегливим. У зв'язку з цим я прогнозую, що у «Десни» будуть шанси взяти хоча б одне очко. Мені здається, гра в цьому матчі завершиться внічию.

Не можу оцінювати рішення Каштру надати команді відпустку перед повторною грою з «Вольфсбургом». Все-таки, коли був карантин, у футболістів фактично був відпочинок, тому що тренувальний процес в домашній умовах, це так, лише фізкультура. Тому втомитися футболісти зараз не мають, і вони б напевно змогли з одного сезону перейти плавно в новий, а відпочити вже взимку. Мабуть, тренери «Шахтаря» побоюються, що восени у футболістів буде сильно щільний графік - матчі в збірних, в чемпіонаті і Лізі чемпіонів, тому краще зараз їм дати паузу, тим більше, що гірники налаштовуються пройти «Вольфсбург» і потім пройти по турнірній сітці Ліги Європи якнайдалі», - вважає Сабо.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 17:58 1

Дивіться найцікавіші моменти матчу 27-го туру УПЛ

Коментарі