Анатолій ТИМОЩУК: «Шахтар на голову сильніший за всіх своїх конкурентів»

Екс-хавбек «гірників» привітав колишній клуб з черговим чемпіонським титулом

Екс-півзахисник «Шахтаря» і збірної України Анатолій Тимощук, який нині тренує російський «Зеніт», розповів про те, чи стежить за чемпіонатом України.

- Вітаю «Шахтар» з черговим чемпіонським титулом. Потрібно зрозуміти і усвідомити, що «Шахтар» зараз на голову сильніший за всіх своїх конкурентів в чемпіонаті України. Для мене це не стало несподіванкою або подивом. У той же час, є й їжа для роздумів.

Я стежив за іграми «Шахтаря» в чемпіонаті, коли вони грали проти «Динамо», дивився матчі в єврокубках. Було цікаво, як команда покаже себе на такому рівні. Вважаю, що «гірники» показують добротний рівень футболу. У чемпіонаті «Шахтар» грав збалансовано і домагався максимального результату.

- «Шахтар» пройде «Вольфсбург» в матчі-відповіді Ліги Європи?
- Для мене українська команда - фаворит цього протистояння, з урахуванням першого матчу в Німеччині. «Вольфсбург» зараз не в кращій своїй формі і «гірники», як на мене, виглядають краще.

Нагадаємо, в першому матчі «Шахтар» на виїзді обіграв «Вольфсбург» з рахунком 2:1. Матч-відповідь повинен відбутися 5 серпня в Києві.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 06:44 2

Ілля Забарний зацікавив «Атлетіко» і низку іменитих команд

Коментарі