КОБІН: «Перепалка зі Стороженком? Інтернетні розмови мене не турбують»

Наставник «Миная» задоволений перемогою в матчі проти «Металіста 1925»

Наставник «Миная» Василь Кобін прокоментував перемогу своєї команди над «Металістом 1925» (1:0) в принциповому матчі Першої ліги:

- Сьогодні була гра двох гарних команд. Рівний матч. У першому таймі «Металіст 1925» виглядав краще, а у нас дещо не виходив пресинг. У другій половині зустрічі ми були кращі: забили гол і довели гру до перемоги.

- Ми згадували перед матчем вашу перепалку зі Стороженком. Ви налаштовували себе і футболістів на цю принципову зустріч?

- Якщо чесно, то ні. Це була інтернетна боротьба. Ми спокійно готувалися, прекрасно розуміючи, що приїжджає хороша команда - лідер чемпіонату. Не просто лідер, а колектив, який показує цікавий футбол. Ми готувалися до важкого матчу. Власне, він таким і вийшов.

Я хочу подякувати своїм гравцям, які віддалися на полі. Дві гри на спеці - важкувато. Через чотири дні у нас знову буде важка гра (проти «Агробізнесу» на виїзді).

Всі розмови інтернетні мене не турбують. Я знаю, що тренувати команду і сидіти в кабінеті і розповідати - дві великі різниці.

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Війна | 04 травня 2024, 15:42 21

Колишній тенісист вважає, що рівень моральної якості певних структур повинен змінитися

Коментарі