Даріо СРНА: «Шахтар ще не сказав останнього слова в Лізі Європи»

Директор клубу поділився думкою про жеребкування

Директор з футболу «Шахтаря» Даріо Срна прокоментував жеребкування Ліги Європи. Якщо команда пройде «Вольфсбург», то в 1/4 фіналу зіграє з «Базелем» або «Айнтрахтом» Франкфурт.

- Даріо, ваша перша реакція на результати жеребкування можливих суперників у наступному раунді Ліги Європи?
- По-перше, в наших думках повинен бути тільки «Вольфсбург». Звичайно, тепер ми вже знаємо потенційних опонентів - «Айнтрахт» або «Базель». Швидше за все, це буде «Базель». Я задоволений жеребкуванням, але потрібно думати про «Вольфсбург» - дуже хорошу команду. Це наша головна мета. Тільки після можна думати про щось інше.

- «Шахтар» вже зустрічався з «Базелем» в Лізі чемпіонів і з «Айнтрахтом» в минулому сезоні в Лізі Європи. Які враження залишилися від тих протистоянь? Який рівень суперників?
- Так. З «Базелем» у нас був позитивний рахунок, з «Айнтрахтом» - ні. Обидві команди заслуговують на повагу. «Базель» двічі обіграв «Хетафе»... Але, як я і сказав, наші думки тільки про «Вольфсбург». Про «Базель» ми взагалі не будемо думати.

- У разі, якщо «Шахтар» пройде «Вольфсбург», буде незвичайний фінальний турнір, де все буде вирішуватися в одному матчі. Що буде виходити на перший план в цих протистояннях? Які деталі і особливості потрібно враховувати, щоб підготувати команду, налаштувати її добути в кожному матчі необхідний результат?
- Найважливіше - що повернувся футбол. Це головне для глядачів, уболівальників, футболістів. Один матч на кожній стадії? Тут немає фаворита. Добре, що ми граємо з «Вольфсбургом» в Україні. Для нас це вирішальний матч. Тільки потім будемо думати про подальші матчі. Ми ще не сказали останнього слова в Лізі Європи.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:36 18

Циганков і Довбик були важливими гравцями суперуспішного сезону

Коментарі