Луїш КАШТРУ: «Шахтар прагне вийти в фінал Ліги Європи»

Наставник «Шахтаря» - про перспективи команди в Лізі Європи

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру розповів про амбіції команди на нинішній розіграш Ліги Європи:

«Шахтар» прагне вийти в фінал, те ж саме відноситься і до всіх інших учасників Ліги Європи. Часто ми, коли говоримо про те, що до чогось прагнемо, думаємо, що інших не існує. Ні, і інші команди прагнуть потрапити до фіналу.

Немає жодного тренера з решти в Лізі Європи клубів, хто не прагне вийти в фінал. Все залежить від безлічі факторів. У чвертьфіналі та півфіналі буде по одному матчу. Так що буде один кубковий фінал за іншим. Фінали унікальні, тому що це разові матчі. У цьому сезоні, як виняток, чвертьфінали і півфінали також робляться в точності схожими на фінал.

Ми прагнемо насамперед пройти «Вольфсбург», - це повинно бути нашою першою метою. Якщо так станеться, тоді почнемо думати про те, що зможемо зробити в турнірі. Але коли ви дивитеся на конкуренцію, там є «Рома», «Севілья», «Інтер», «Манчестер Юнайтед», «Копенгаген» і багато інших.

У нас немає ні найменшого уявлення про те, хто пройде до чвертьфіналу. Все, що нам відомо: граємо в 1/8 фіналу з «Вольфсбургом». Це реальність, і ми дуже раді, що дійшли до цієї стадії турніру».

Раніше тренерський штаб Каштру поповнив Педру Бріту.

Олег Дідух Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону