Олексій БЄЛІК: «Для мене Динамо забило чистий гол»

Спеціаліст підбив підсумки перемоги киян над «Ворсклою» в фіналі Кубка України

Колишній гравець донецького «Шахтаря» і збірної України Олексій Бєлік поділився думкою про перемогу київського «Динамо» над «Ворсклою» в фіналі Кубка України.

«Динамо» заслужило перемогу, але якби виграла «Ворскла», можна було б те ж саме сказати і про полтавчан. В епізоді зі скасованим голом «Динамо» мені здалося, що там не було офсайду. Мене більше здивувало неоднозначне використання VAR. Якщо, наприклад, в матчі «Зоря» - «Олександрія» арбітр, який сидить на камерах, підказує, то дивно, що в епізоді з голом «Динамо» Монзуль сама прийняла рішення.

Дивно, що ніхто не підказав подивитися, що це міг бути чистий гол. Незрозуміло, в яких моментах VAR використовується, і арбітр у вагончику повинен впливати на ситуацію. Для мене це був чистий гол. Мені здалося, що Шепелєв не був у офсайді.

Не знаю, хто більше готувався до серії пенальті, але сама серія була набагато якіснішою, ніж гра обох команд. Зрозуміло, що «Динамо» більше володіло ініціативою, «Ворскла» грала більше в оборонний футбол і розраховувала на контратаки.

Але мене порадувало, що футболісти настільки впевнено били 11-метрові. Особливо «Ворскла», гравці якої без будь-якого мандражу підходили і спокійно клали м'яч в «дев'ятку». Єдино, що Баєнко, напевно, вирішив пробити на силу, йому не пощастило. Серія пенальті була якісною з обох сторін, обидві команди добре виконували 11-метрові удари», - вважає Бєлік.

Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 00:01 2

Поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться 18 травня у Саудівській Аравії.

Коментарі