Барселона виграла каталонське дербі завдяки голу Суареса

«Еспаньол» офіційно оформив виліт до Сегунди

Нескоро ми побачимо чергове Каталонське дербі! Після поразки на «Камп Ноу» «Еспаньол» втратив навіть теоретичні шанси на збереження місця у вищому дивізіоні іспанського футболу. Наступний сезон команда розпочне в Сегунді.

«Барселона» володіла перевагою, але до перерви забити у ворота суперника не змогла. Зате випади гостей були небезпечні, і Дідак Віла навіть перевірив на міцність каркас воріт тер Штегена.

Другий тайм почався з двох червоних карток. Обидві футболісти отримали за схожі порушення. І Фаті, і Лосано йшли прямою ногою і влучили в ногу суперника. Арбітр в кожному випадку дивився повтор - і вилучав грубіянів. А потім господарі дотиснули-таки «Еспаньол». Грізманн п'ятою вивів на удар Мессі, але той влучив у захисника. М'яч відскочив до Суареса, которий в дотик з лінії воротарського пробив під штангу - 1:0.

Мінімальна перемога дозволила «Барсі» набрати 76 очок і на відстань 1 бала підібратися до лідера, «Реала» (втім, у мадридців ще й матч в запасі). У наступному турі «синьо-гранатові» їдуть в гості до «Реалу Вальядолід». «Еспаньол» з 24-ма очками залишився на останній сходинці турнірної таблиці. 12 липня команда приймає «Ейбар».

Іспанська Ла Ліга. 35-й тур.

«Барселона» - «Еспаньол» - 1:0

Луїс Суарес (56).

Ансу Фаті (50) - Поль Лосано (53).

Рауль де Томас (45), Давид Лопес (90+3).

«Барселона»: Марк-Андре тер Штеген - Жорді Альба, Клеман Лангле, Жерар Піке, Нелсон Семеду (Ансуї Фаті, 46), Роберто - Іван Ракітіч (Араухо да Сілва, 90 + 2), Серхіо Бускетс - Антуан Грізманн (Артуро Відаль, 71), Луїс Суарес (Мартін Брайтвайт, 82), Ліонель Мессі.

«Еспаньол»: Дієго Лопес - Бернардо Еспіноса, Дідак Віла, Віктор Гомес, Давид Лопес, Фернандо Калера (Серхі Дардер, 66), Леандро Кабрера - Марк Рока (У Лей, 86), Поль Лосано - Адріан Ембарба (Віктор Кампусано, 74 ), Рауль де Томас.

Стадіон: «Камп Ноу» (Барселона, Іспанія).

Арбітр: Хосе Мунуера Монтера (Іспанія).


ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 20:36 8

Звання абсолюту буде у переможця 2 тижні – до поєдинку Хргович – Дюбуа