Мирон МАРКЕВИЧ: «Ворскла зараз на підйомі. Максимов все зробить правильно»

Спеціаліст вірить в успіх полтавчан

Колишній головний тренер збірної України Мирон Маркевич поділився очікуваннями від фіналу Кубка України, в якому розіграють трофей київське «Динамо» і полтавська «Ворскла».

- Чи буде сюрпризом перемога Ворскли?
- Певно, що так. Динамо є фаворитом протистояння, але якщо Ворскла суворо зіграє в захисті, там є кому тікати в контратаки, то шанси будуть.

Думаю, що буде цікава гра. Ворскла зараз на підйомі, Динамо ж, мягко кажучи, не показує футболу. Очікується, що вже зіграють Миколенко та Циганков - це підсилить Динамо.

- Ворскла перегравала Десну, якій кияни нещодавно програли, на шляху до фіналу, Динамо переживає глибоку кризу, Ворскла отримає преміальні 1 млн євро за перемогу і путівку в ЛЄ - стимули колосальні?

- Мотивація в полтавчан зашкалює. Головне - не перегоріти. Не потрібно думати про гроші - є суперник, потрібно прорахувати його сильні сторони. Думати, щоб команда була підготовлена тактично належним чином і вийшла в правильному настрої на матч. Юрій Максимов є досвідченим тренером. Думаю, він все правильно зробить.

Відзначимо, фінал Кубка України між «Динамо» і «Ворсклою» відбудеться завтра, 8 липня. Початок поєдинку заплановано на 21:30.

Читайте також: Мирон МАРКЕВИЧ: «Хто зараз маразматик? Від Динамо залишилася тільки назва»

Денис Шаховець Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 01:00 32

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років