В'ячеслав ШЕВЧУК: «Динамо деградує»

Екс-гравець «Шахтаря» розповів, чому в грі киян панує хаос

Експерт програми «Великий Футбол» В'ячеслав Шевчук прокоментував результат матчу «Динамо» - «Шахтар» (2:3). Екс-гравець збірної України вважає, що столична команда деградує при нинішньому наставнику.

«У сучасному футболі дуже важливі тактичні моменти. Я багато разів говорив, що у Динамо немає ніяких зрушень в плані тактики й організації гри.

Динамо високо пресингувало, але Шахтар дуже легко виходив з-під тиску. Це тактичний аспект. «Гірники» були правильно згруповані.

Зараз Динамо дуже складно. Ключові й основні гравці вилітають. Тренерському штабу доводиться підключати молодих футболістів. Дебютував Сирота, центральним захисником справа був Кадірі, також травмований Миколенко, крім того, в атаці йде постійна ротація - тренер не може знайти баланс в стартовому складі. Наставник киян постійно стикається з подібними проблемами.

Динамівцям було дуже важливо показати настрій і характер. У першому таймі ми цього не побачили. У другій половині зустрічі тренер зробив кілька замін, після яких вони заграли інакше. Але і Шахтар розслабився.

Динамо деградує. За цей рік команда стала грати гірше, ніж раніше. Коли прийде новий тренер, потрібен час, щоб витягнути динамівців на рівень торішньої давнини», - вважає Шевчук.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 14:36 10

З 2022 року трофей не розігрувався, але чи варто до нього повертатися зараз?

Коментарі