Потролили земляків. Карпати оплатили штраф Руху

«Карпати» заплатили замість «Руху» штраф у розмірі 255 тисяч гривень

Вчора львівський клуб Першої ліги «Рух» заявив про свою готовність оплатити землякам з «Карпат» всі виїзні матчі до кінця сезону УПЛ, щоб клуб зміг дограти сезон.

Тепер же, за інформацією ТаТоТаке, «Карпати» відповіли «Руху» тим, що оплатили штраф клубу перед ПФЛ в розмірі 255 тисяч гривень за невикористання офіційних м'ячів Першої ліги Select:

«Тролінг максимального рівня від «Карпат».

Як нам стало відомо, сьогодні «Карпати» перерахували в ПФЛ 255 тисяч грн - це штраф, який вже півроку не платить «Рух» (за невикористання офіційних м'ячів першої ліги Select).

Схоже, «Карпати» таким чином відповіли на вчорашню заяву Григорія Козловського, який запропонував «Карпатам» оплатити витрати на їхні матчі.

Як ми вже пояснювали в останньому випуску - проблема «Карпат» не в витратах на матчі, а в 5 млн доларів боргів і частці Коломойського. Клубу немає смислу витрачати кошти на догравання чемпіонату, якщо їх не допустять до наступного сезону. Тому всі заяви про допомогу «Карпатам» - це швидше піар окремих людей, а не реальна спроба врятувати львівський клуб.

Очевидно, «Карпати» образились, що їх використовують для піару, і вирішили показати, що теж вміють це робити», повідомляє ТаТоТаке.

Олег Дідух Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 26 травня 2024, 18:36 1

Кленові залишають турнір без медалей

Коментарі