WTA припинить сезон, якщо збільшиться ризик для здоров'я учасників туру

У жіночому тенісі майбутнє виглядає аж ніяк не безхмарним

WTA вважає, що страх заразитися коронавірусом буде для гравців і всіх людей, які приймають будь-яку участь в турнірах, більшим стимулом дотримуватися правил безпеки, ніж грошові штрафи.

«У співпраці з медичними експертами WTA розробила суворі протоколи охорони здоров'я і безпеки, щоб створити безпечне середовище в WTA-турі і турнірах, коли сезон відновиться. Успіх цих заходів буде залежати від дотримання даних протоколів гравцями, їхніми командами, турнірами і співробітниками.

Якщо їх не будуть дотримуватися, то фінансові штрафи не означатимуть практично нічого, враховуючи, що гравець (або будь-яка людина в WTA-турі) здасть позитивний тест на COVID-19. Якщо протоколів не будуть дотримуватися і ризик буде тільки збільшуватися, у туру не буде іншого виходу, крім як закритися. Для блага тенісу і туру всі повинні дотримуватися правил».

Нагадаємо, що тенісний сезон повинен відновитися 3 серпня в Палермо. Спочатку турніри повинні проходити без присутності глядачів, проте подібні заходи можуть змінюватися в зв'язку з рішеннями державної або місцевої влади.

Раніше повідомлялося, що Світоліна і Ястремська заявилися на турнір в США, якого ще немає в списку.

Денис Шаховець Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 17:05 6

Каталонці перемогли з рахунком 2:0