Артем ФРАНКОВ: «Динамо виглядало огидно і відігралося випадково»

Але ніяка невдача в окремо взятому матчі не вплине на долю Олексія Михайличенка

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою щодо майбутнього тренерського штабу київського «Динамо» на чолі з Олексієм Михайличенком.

«Звичайно, нічого хорошого по нинішній грі київського «Динамо» не можна сказати ані по матчу з «Колосом», де була вирвана перемога, ані по грі з «Десною», яка була програна. «Динамо» виглядало огидно, оскільки, як на мене, відігралося випадково, а не завдяки логіці гри.

Але було інтерв'ю Ігоря Суркіса, а люди такого калібру не дають інтерв'ю просто так. Так ось, там переслідувалося надзавдання - дати кілька посилань. Зокрема, пояснити політику з приводу нинішнього головного тренера Олексія Михайличенка.

Були сформульовані смислові точки: друге місце в чемпіонаті і Кубок України, потім - проходження кваліфікації в Лізі чемпіонів. Зрозуміло, що ніяка невдача в окремо взятому матчі не зможе вплинути на долю тренера. Поки тривають ці турніри, ніяких рухів у бік головного тренера не буде. Більш того, я розумію, коли президент намагається захистити свого головного тренера від тиску.

Президент - єдина людина, яка приймає рішення з цього питання. Всі заклики і всі обурення - балачки ні про що», - заявив Франков в ефірі свого каналу на YouTube.

Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:07 2

Флорентіно Перес пообіцяв солідну суму гравцям королівського клубу

Коментарі