ЯЩИШИН: «Другий співвласник Карпат – красива дівчина Катя Парпі»

Директор львівського клубу підтвердив, що команда не поїхала до Маріуполя

Виконавчий директор «Карпат» Ростислав Ящишин прокоментував фінансову ситуацію в клубі та підтвердив факт неучасті команди в наступному матчі УПЛ:

«Ми дійсно не поїхали до Маріуполя, тому що не маємо певної суми для того, щоб провести три тижні за межами Львова. Звідки така сума? Це проживання в готелях, харчування, переїзд, а також інші витрати. Ми порахували, що необхідно близько півтора мільйонів гривень.

Чому ми раніше про це не говорили? Справа в тому, що є у клубу два власники - дві міжміські іноземні компанії. З одним співвласником я постійно перебуваю в контакті, він допомагає, чим може. На жаль, Олег Смалійчук не зміг зустрітися з іншим співвласником. Я залишився без необхідної дотації.

Ми цілий рік жили без фінансування. Ми тягнули на жилах, щоб прожити і протриматися. Ясно, що це не життя, а існування. Результати в турнірній таблиці абсолютно відповідають дійсності.

Олег Смалійчук готовий фінансувати виключно свої 50%. Він хотів зустрітися з іншим інвестором, щоб обговорити два варіанти. Перший - продаж, і другий - спільне фінансування, саме так і прописано в договорі про співпрацю двох компаній. Зараз я не маю необхідної суми, щоб відправити команду на виїзд.

Залишаю невеликий відсоток на те, що ситуація може змінитися. Я живу надією, що два інвестори знайдуть діалог і багатостраждальні «Карпати» зможуть жити далі. Поки ситуація, яка була з ранку, не змінилася.

Другий співвласник «Карпат»? Красива дівчина - Катя Парпі. У Фейсбуці її бачив. Чи то гречанка, чи то кіпріотка. Я жодного разу не спілкувався з нею, а також з представниками компанії «Крісан Холдінгс». Не можу говорити, скільки років до того не було діалогу, але, наскільки мені відомо, - років сім або вісім».

ФОТО: Як виглядає Катя Парпі (Katia Parpi), номінальний співвласник «Карпат».

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі