В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Уже в поєдинку з Шахтарем ми побачимо інше Динамо»

Фахівець вважає, що кияни добре підготуються до важливого матчу

Заслужений тренер України В'ячеслав Грозний прокоментував поразку київського «Динамо» в матчі проти «Десни» (2:3).

- Я до матчу з «Десною» вважав, що «Динамо» має більше підстав виграти срібло, і навіть не дивлячись на поразку, залишився при своїй думці. Велику роль у невдачі динамівців зіграли проблеми в обороні. У захисній лінії «біло-синіх» не вистачало Бурди, Попова і Миколенка. Олексію Михайличенку довелося багато чого змінювати - переводити з опорної зони в центр оборони Кадірі, а Караваєва переставити з флангу на фланг. Їм було некомфортно, що і позначилося на грі.

- По ходу матчу Михайличенку не вдалося щось змінити?
- Заміни тренерський штаб зробив грамотні. «Динамо» після перерви стало грати вище - дуже агресивно і якісно. Добре діяли на чужій половині Циганков і Де Пена, дуже допоміг «Динамо» вихід в опорну зону Сидорчука. Після того як рахунок став 2:2, «Динамо» було ближче до перемоги, але пропущений в самому кінці зустрічі м'яч все перекреслив.

- У своєму штрафному динамівці допускали занадто багато помилок...
- Згоден. А головне, не було кому вигравати повітряні дуелі. Повторюся, тут як раз і стали в нагоді б Бурда з Поповим. Одного Шабанова для боротьби на другому поверсі виявилося мало. Я знаю, що Гітченко відмінно грає головою - як його можна було залишити одного, незрозуміло...

І все-таки, я впевнений, що вже в наступному турі, в поєдинку з «Шахтарем», ми побачимо інше «Динамо» - агресивне, наполегливе, результативне. Просто тепер «біло-синім» доведеться грати по максимуму в кожному з решти матчів.

Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 15:26 9

На поєдинок призначено Олександра Шандора

Коментарі