МИХАЙЛИЧЕНКО: «У суддівській раділи не менше, ніж у роздягальні Десни»

Наставник «Динамо» вважає, що при останньому голі була гра рукою

Головний тренер «Динамо» Олексій Михайличенко прокоментував виїзну поразку від чернігівської «Десни» (2:3):

- Складно щось коментувати. Якщо початок першого тайму був хорошим, то потім ми втратили нитки гри і перестали грати так, як повинні були. Практично в усіх було багато помилок у простих ситуаціях. Те, що ми пропустили два м'ячі після стандартних положень, - неприпустимо. Ми знали, що «Десна» вміє витискати максимум із тих моментів, що має, і навіть із того, чого не має, і вони вкотре це довели.

Щоправда, не впевнений щодо моменту з останнім кутовим ударом - можливо, там була гра рукою. Не буду про це судити - рахунок залишився на табло. Єдине, що мене здивувало, коли я проходив після матчу повз суддівську, що там радість була не меншою, ніж у роздягальні «Десни». Будемо рухатися далі, попереду ще багато ігор, будемо готуватися і досягати того результату, який нам потрібен.

- Чому до Чернігова не приїхав Попов?

- Денис, на жаль, отримав невелике ушкодження на останньому тренуванні перед виїздом на гру. Кадрові проблеми, які у нас виникли у зв'язку з відсутністю Миколенка, Попова і Сидорчука, з перших хвилин якоюсь мірою позначилися на малюнку гри.

- Чи додала «Динамо» креативності поява на полі Сидорчука? Стало з'являтися більше небезпечних моментів.

- Просто потрібно починати грати не з другого тайму, а з першого. І не важливо, хто виходить на футбольне поле. Якщо ці гравці потрапили до основного складу, вони мають робити те, що потрібно для команди.

Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 00:36 0

Лука Модрич вийшов замість Джуда Беллінгема у матчі проти «Баварії» (2:2)

Коментарі