Батько Мар'яна Шведа висловився про майбутнє сина

22-річний хавбек під час відпустки знаходиться в Україні

Батько Мар'яна Шведа - Василь, який виступав в 90-х у складі «Карпат», прокоментував чутки про можливий відхід сина з «Селтіка».

«Чемпіонат Шотландії через пандемію коронавірусу достроково завершився, а «Селтік» оголошений чемпіоном. Тому Мар'ян повернувся в Україну і зараз вдома. Він підтримує форму самостійно, тримає себе в тонусі, поки команда знаходиться у вимушеній відпустці.

Потім він повернеться до Шотландії і буде готуватися. Йому 22 роки, він був у топ-європейських клубах, є кандидатом в національну збірну, тому у нього все буде добре, попереду на нього чекає хороша кар'єра.

Що стосується розмов навколо можливого відходу Мар'яна в інші клуби, цим питанням більше володіє агентство Олега Смалійчука. Думаю, незабаром настане ясність», - сказав Василь Швед.

Раніше була інформація, що Мар'ян Швед може продовжити кар'єру в іншому клубі. Серед варіантів продовження кар'єри називалися «Карпати», «Олександрія» та «Ференцварош». Наставник чемпіона Угорщини Сергій Ребров не став спростовувати, але і не підтвердив інтерес до Мар'яна Шведа.

Сергій Циба Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 28 вересня 2024, 17:36 17

Даяна програла в трьох партіях

Коментарі