Віктор СКРИПНИК: «Шахтар не буде грати абияк. А нам потрібні очки»

Наставник «Зорі» поділився очікуваннями від чергового матчу чемпіонату України

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував кадрову ситуацію напередодні зустрічі з «Шахтарем» і дав відповідь щодо підготовки команди до матчу.

- Наскільки перемога над «Десною» підняла команді настрій? З яким настроєм тренуються луганчани у межах підготовки до гри з «Шахтарем»?
- Будь-яка перемога дає позитивні емоції. І ці емоції максимально концентруються після хороших ігор і якісно виконаної роботи. Нами була здобута виїзна перемога проти хорошого суперника. Переконлива перемога. Вона дала нам тільки гарний настрій.

- З «Десною» команда відіграла весь матч при серйозній жарі на максимальних кондиціях, жодного разу не просівши. Чи можна говорити, що форма близька до предкарантінной?
- Так, тенденція йде на покращення. Ми перемогли в матчі з «Колосом». На 60 хвилин нас вистачило в матчі з «Динамо». Зараз була хороша зустріч з «Десною». Будемо сподіватися, що і далі буде не гірше. Сподіваюся, це не межа, і ми будемо розвиватися і далі.

- Особисто для вас хто складніше: невмотивована основа «Шахтаря», адже «гірники» вже чемпіони, або надмотивована молодь донецької команди, яка пробиває собі місце в основу?
- Особисто для мене важче грати проти майстрів, які багато вміють у футболі і грають по ситуації. Упевнений, що наш майбутній суперник, мотивований він чи ні, абияк грати не буде. «Шахтар» виходить на поле і робить свою роботу добре. Не дарма вони достроково стали чемпіонами. Але ми будемо дивитися на себе. Нам потрібно набирати очки.

- Як почувають себе Дмитро Іванісеня, Заурі Махарадзе і Віталій Вернидуб?
- Віталій Вернидуб в строю і вже тренується в загальній групі. Шкода, що він нам не допоможе через перебір карток. Заурі Махарадзе пошкодив м'яз. У нього серйозний надрив. Вибув десь на 3-4 тижні, тобто, до кінця чемпіонату. У Діми Іванісені є проблема із задньою поверхнею стегна, але все йде на поліпшення і, сподіваюся, в цій грі він нам допоможе.

- Наскільки у вас «болить голова» з приводу закриття позиції центрального захисника в цій зустрічі, адже Євген Чеберко і Віталій Вернидуб пропустять гру через дискваліфікацію?
- У нас є хороші кваліфіковані гравці, які закриють цю позицію. Голова не болить. Варіант ми маємо. З різних причин я його називати не буду. Але все у нас в порядку, і ми сподіваємося на ті сили, які маємо.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 23:57 53

Безславний виліт від підопічних Луїса Енірке, які ледь не зламали карка чужих воріт

Коментарі