Магуайр вийшов у фінал Tour Championship

У півфіналі Стівен здолав Джадда Трампа

Англійський Мілтон-Кінс приймає Tour Championship - турнір, в якому беруть участь кращі гравці сезону. Став відомий перший фіналіст.

У півфіналі зустрічалися два снукеристи, які претендують на перемогу в серії Coral Cup - Стівен Магуайр і Джадд Трамп. Гравець, який заробив більше за всіх призових у трьох турнірах серії, отримає додатковий бонус у розмірі 100 тис фунтів.

Суперники почали поєдинок на рівних, обмінюючись фреймами - 2:2. Потім дві півсотенні серії дозволили вирватися вперед Трампу - 4:2. Однак на перерву вони пішли за рівного рахунку - Магуайр відповів брейками в 51 і 132 очки - 4:4.

Друга половина матчу також розпочалася з обміну партіями - 6:5 на користь Трампа. А потім стався перелом. 12-й фрейм, що тривав понад 40 хвилин, залишився за Стівеном. Після чого він взяв ще три партії поспіль і оформив підсумкову перемогу - 9:6.

Тепер, щоб стати переможцем Coral Cup, Магуайр потрібно обов'язково вигравати Tour Championship. В іншому випадку переможцем серії стане Джадд Трамп, який поки що зібрав більше призових.

1/4 фіналу (20-23 червня):
Ніл Робертсон - Стівен Магуайр - 5:9
Джадд Трамп - Джон Хіггінс - 9:4
Марк Селбі - Янь Бінтао - 9:6
Шон Мерфі - Марк Аллен - 8:9

1/2 фіналу (24-25 червня):
Стівен Магуайр - Джадд Трамп - 9:6
Марк Селбі - Марк Аллен

Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 травня 2024, 11:29 1

Британець залишився задоволений боєм

Коментарі