БАБИЧ: «Вийшла справжня кубкова гра. А в Кубку нічиїх не буває»

Наставник «Маріуполя» прокоментував кубкову поразку від «Ворскли»

Наставник «Маріуполя» Олександр Бабич після поразки у півфіналі Кубка України від «Ворскли» в серії пенальті (1:1, пен. 2:3) розповів:

- У Кубку не буває нічиїх. І сьогодні вийшла справжня кубкова гра. Зустрічалися дві рівні за силою, одного рівня команди. В принципі, гра це підтвердила. Пенальті - це лотерея. Вітаю «Ворсклу» та бажаю їм удачі в фіналі.

Звичайно ми всі дуже засмучені. На жаль, знову не вийшло пройти півфінал. Зараз всі наші думки про наступний матч, про відновлення. Сьогодні ми засмучені, а завтра повинні прийти з іншими емоціями. Переживати, засмучуватися, себе картати ніхто не винен. Так, буде аналіз, будуть висновки. Можу сказати, що моментами гра дуже непогано виглядала. Як з нашого боку, так і з боку суперника.

- Заміни Яворського і Мішньова носили вимушений характер?

- Так. У Яворського литкові м'язи судомою «схопило». У Мішньова були проблеми з м'язом задньої поверхні стегна. Заміни носили вимушений характер, і хлопців довелося міняти.

- Чи зможе команда відновитися до матчу з «Дніпром», який буде носити не менш важливий характер?

- Складно зараз сказати... Перш за все, нам треба відновитися психологічно. Це найскладніше. Будемо думати, як хлопців відновлювати. Найголовніше, це завтра забути цей невдалий результат та почати працювати і готуватися до наступних матчів.

- Чого на Ваш погляд сьогодні не вистачило «Маріуполю» для перемоги в основний час?

- Можу сказати, що в основний час ми дуже непогано виглядали, були хороші моменти, і хлопці виконували те, про що ми говорили на установці. Не вистачило другого забитого м'яча. Цей м'яч міг зняти питання про переможця. Але це футбол. В цілому, я задоволений, як хлопці в основний час грали.

Микола Степанюк Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 липня 2024, 03:23 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок