ОФІЦІЙНО. Даріо Срна став у Шахтарі директором з футболу

Гендиректор «Шахтаря» Сергій Палкін повідомив про кадрову зміну

Гендиректор «Шахтаря» Сергій Палкін повідомив у соцмережі Facebook про те, що сталася кадрова зміна у структурі керівництва клубу:

«Я радий представити директора з футболу ФК «Шахтар» - з сьогоднішнього дня цю нову посаду займає легенда клубу Даріо Срна! Всі знають, як багато Даріо зробив для «Шахтаря» в якості гравця, а в нинішньому сезоні - тренера. Але я впевнений, що ще більше він дасть клубу в майбутньому.

Роль директора з футболу стане однією з важливих в нашому клубі, і тут величезний досвід, талант і амбітність, а головне - щира любов Даріо до «Шахтаря» допоможуть йому реалізувати себе та принести велику користь Клубу. Бажаю Даріо Срні тільки успіхів у новій роботі, професійних перемог і високих досягнень!»

Рік тому екс-капітан «гірників» Даріо Срна повернувся у «Шахтар» та увійшов до тренерського штабу Луїша Каштру. За плечима Срни 15 сезонів у складі «Шахтаря», 536 матчів (рекорд клубу), 49 голів і 26 трофеїв: Кубок УЄФА, 10 чемпіонських, 7 кубків і 8 суперкубків України. Свій багатий футбольний досвід він може використовувати, допомагаючи молодим гравцям домагатися успіхів з клубом.

Серед завдань Даріо на новій посаді - розвиток молодих футболістів, адаптація іноземних гравців, інтеграція вихованців Академії в першу команду, участь в обговоренні трансферів, відповідність філософії клубу і стилю гри «Шахтаря» від Академії до першої команди.

Микола Степанюк Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 10:34 1

Колишній нападник «Динамо» підтримує Олександра

Коментарі