Єгіше МЕЛІКЯН: «Підвищив шанси Львова залишитися в УПЛ з 10 до 90%»

Наставник – про відхід з клубу і нове місце роботи

Колишній головний тренер «Львова» Єгіше Мелікян прокоментував ситуацію зі звільненням і розповів про плани на майбутнє.

«Ніякого конфлікту немає, все ясно і зрозуміло. Розмова була ще місяць тому, перед закінченням контракту. Щоб продовжити його, потрібно розуміти, куди і як треба рухатися. Я зрозумів завдання та цілі президента і чесно сказав, що не можу їх виконати за таких умов, фінансових можливостей та підбору гравців. Завдання було - перша шістка та Ліга Європи.

Ми потиснули руки, подякували один одному за роботу. Звичайно, я чимало ігор програв, тому задовольнитися роботою не можу. Однак коли я прийняв команду, у Львова було відсотків 10 на те, щоб залишитися в Прем'єр-Лізі. Коли я йду, у Львова 90% шансів залишитися.

Я теж вирішив не продовжувати контракт, у мене є інша пропозиція від команди, у якої є реальні цілі та завдання. Я бачу, що це адекватні цілі та завдання, які я можу вирішувати. Це не український клуб. Протягом двох днів ви все дізнаєтесь, я завтра відлітаю. Поки не маю права нічого говорити, поки від клубу нічого не сказали».

Нагадаємо, що «Львів» займає 11 місце в чемпіонаті України, випереджаючи «Карпати» на 8 очок. Але «зелені леви» зіграли аж на чотири матчі менше.

До слова, нещодавно новим наставником «Львова» був призначений Георгій Цецадзе.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника