Сергій ПАЛКІН: «Тренерський штаб Каштру відповідає нашій стратегії»

Гендиректор «Шахтаря» – про тренерів

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін прокоментував роботу Луїша Каштру, гру молоді та відсутність уболівальників на трибунах.

«Луїш Каштру і його тренерський штаб - ті люди, які відповідають нашій стратегії. Вона полягає не тільки в тому, щоб вигравати, а й розвивати молодих футболістів.

Ми сьогодні бачимо, скільки молоді у нас грає. Вважаю, що в цьому сезоні відкрилися Трубін, Бондар і Фернандо. Я сьогодні не говорю про Маркоса Антоніо, Тете, Соломона і Додо - це футболісти основи. На них вже є інтерес з боку провідних європейських клубів.

Я сподіваюся, що в наступному сезоні ми відкриємо Сіпріано і Сікана. Ось такі у нас плани по молоді. Я вважаю, що молоді гравці дуже нас підсилюють і допомагають.

Вболівальники - серце нашого футболу. Цей вид спорту нікому не потрібен без уболівальників. Я сподіваюся, що ця ситуація скоро закінчиться. Ми повинні перемогти коронавірус. Я хочу побажати всім нашим уболівальникам здоров'я.

У нас рекордна кількість очок між першим і другим місцем - 16 пунктів. Якщо ми в такому ж дусі закінчимо, то вперше в історії нашого клубу ми будемо випереджати друге місце на 16 очок.

Хочу привітати президента нашого клубу. Він 24 години на добу на зв'язку з командою, з менеджментом, з тренерським штабом. Ми щасливі, що у нас є такий президент. Всі наші успіхи - це його успіхи, всі наші перемоги - його перемоги», - сказав Палкін.

Читайте також: Сергій ПАЛКІН: «Поки невідомо, де Шахтар зіграє з Вольфсбургом»

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:42 17

Франк Лебеф висловився про гру українського вінгера

Коментарі