Олександр ПЕТРАКОВ: «Гидко, коли називають перемогу на ЮЧС випадковістю»

Тренер впевнений, що збірна України U-20 заслужено стала чемпіоном світу

Колишній головний тренер збірної України U-20 Олександр Петраков, який привів своїх підопічних в 2019 році до перемоги на чемпіонаті світу, відповів на заяви хейтерів.

«Ви називаєте нашу торішню перемогу успіхом, а ось деякі ваші й мої колеги іноді дозволяють собі припускати, мовляв, ми перемогли випадково, - бере слово Олександр Васильович. - Це гидко. Бо як можна виграти випадково, пройшовши тільки у фінальній частині шлях із семи матчів? Команда має знаходитися не лише в гарному ігровому тонусі, але й бути готовою функціонально і психологічно. Крім того, не треба забувати, що до цієї перемоги ми йшли два роки. Це - відбірний турнір, еліт-раунд. Яка ж випадковість?

Читав, мовляв, на чемпіонаті світу не було іспанців. Так вони поступилися в еліт-раунді французам. Німці у відборі програли Норвегії з Ерлінґом Голландом у складі. Потім скандинави вибили й чинних на той момент чемпіонів англійців. Де ж тут випадковість? Ми були готові до цього успіху - усі хлопці і мій тренерсько-адміністративний штаб», - сказав Петраков.

Денис Шаховець Джерело: Главком
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 01 травня 2024, 14:43 8

Четвертий матч чемпіонату світу з хокею

Коментарі