Президент Руху - Франкову: «В такий час займатися сарказмом недоречно»

Президент львівського «Руху» розповів про ситуацію в команді

Президент львівського «Руху» Григорій Козловський прокоментував стан справ у команді та ситуацію з інфікованими на коронавірус.

«У нас у Львові зараз склалась дійсно важка ситуація. І так сталось, що ситуація з коронавірусом не оминула і футбольний клуб «Рух». Сьогодні ми пройшли вже шосте ПЛР-тестування. Ми про це мовчали, тихенько боролися і молилися, щоб біда нас оминула.

Першим у нашій команді захворів лікар. Минулої п'ятниці він відчув симптоми, здав аналізи в сертифікованій клініці і самоізолювався. Ми про це не говорили, бо сподівались, що це буде єдиний випадок. Насправді ми дуже хочемо грати у футбол. А людям, які мають сумніви, зокрема, пану Франкову, відповім: в такий час займатися сарказмом недоречно. Я вас особисто запрошую приїхати сюди і переконатись у правдивості моїх слів. Можете взяти з собою ще свого друга Макарова, який займається інтригами і зіштовхує клуби лобами. Він, як президент ПФЛ, просто зобов'язаний приїхати сюди з контролюючими органами, переконатися у цьому і розказати суспільству - правда це чи неправда, що у «Руху» є інфіковані на коронавірус. Якщо неправда, то покарайте винних, якщо правда - скажіть, як маємо жити далі.

Суспільству хочу сказати: ми готуємося до виїзду в Миколаїв. Сьогодні ми пройшли чергове обстеження. Це вже шосте наше тестування. Ми ні в кого нічого не просимо і не вимагаємо. Наразі хворі ізольовані, команда переїхала у Винники, контроль їхнього здоров'я ми ведемо онлайн. Коли будемо грати з «Миколаєвом», маємо дати гарантії, що не привеземо їм того «щастя». Відповідно, хотіли би мати гарантії і від інших клубів, які з нами грають.

Ті закиди, буцімто «Рух» не хоче грати у футбол, мене вбивають. Дивіться мої коментарі, дивіться, як ми голосували, а не слухайте пана Макарова. Футбольний клуб «Рух» буде грати, бо хоче визначати сильнішого на полі. Ми виїжджаємо в неділю на гру, ми будемо грати, ми будемо битися! Гадаю, в такий тяжкий час не слід маніпулювати на хворобі! Пану Франкову і його родині бажаю здоров'я і щоб та біда вас оминула. В кого є сумніви, що в нас нема хворих, запрошую до Львова! Можу організувати вам інтерв'ю з інфікованими футболістами».

Олександр Тішура Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі