Олександр ДЕНИСОВ: «Ворскла може змінити не телетранслятора, а лігу»

Директор каналів «Футбол» - про бажання «Ворскли» змінити телетранслятора

Раніше віце-президент «Ворскли» Олег Лисак повідомив про бажання клубу вийти з телепулу каналів «Футбол» через незадовільні фінансові умови.

Тепер цю інформацію прокоментував директор каналів «Футбол» Олександр Денисов:

«Прочитав висловлювання пана Лисака щодо невдоволення рівнем ТБ-доходів і потенційної зміни телетранслятора. Хочеться сказати віце-президенту «Ворскли», що ці заяви виглядають вкрай дивно.

Для початку, нехай Лисак подивиться в документи. Там він з подивом виявить, що, починаючи з сезону 2019/2020 у ФК «Ворскла» немає прямого контракту з телетранслятором. Контракт на медіа права у ФК «Ворскла» з Прем'єр Лігою. Тому, якщо Лисак хоче щось революційно змінювати в житті ФК «Ворскла», то він може змінити не телетранслятора, а лігу.

А якщо пан Лисак незадоволений доходами, то причину він може знайти, подивившись у дзеркало. Контракт «Ворскли» з УПЛ підписаний за такою ж схемою, як і раніше підписувався з телеканалом «Футбол»: чим вище місце займає команда, тим більше грошей вона отримує.

Питання комплектування команди і її спортивних досягнень, в тому числі відповідальність менеджера Лисака. Не пам'ятаю збурень з боку Лисака в сторону телеканалів «Футбол», коли «Ворскла» займала місце в першій шістці, отримуючи за спортивним принципом доходи від телеканалів «Футбол» значно вищі за інших.

Що стосується телетранслятора, то відповідально заявляю, що не дивлячись на всі втрати, пов'язані з пандемією коронавірусу, ми не зменшимо суми платежів клубам за телеправа. Минулого тижня ми повідомили УПЛ, що телеканали «Футбол» виконають усі фінансові зобов'язання перед клубами в повному обсязі».

Олег Дідух Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 02:04 0

Андрій відіграв обидва матчі проти Баварії та допоміг команді пробитися у фінальний поєдинок

Коментарі