Став прикладом для Мораеса. Як Віда обдурив Суркісів на 5 млн євро

Хорватський центральний захисник, виявляється, вкрай некрасиво пішов із київської команди

Колишній захисник «Динамо» Домагой Віда обдурив керівництво київського «Динамо» в особі братів Суркісів, через що ті втратили можливість заробити на трансфері хорвата 5 мільйонів євро.

За інформацією Metaratings.ru, влітку 2017 року, коли в Туреччині тільки з'явилися плітки про інтерес до Віди з боку «Бешикташа», а згодом і про підписання між сторонами попереднього договору, сам футболіст в спілкуванні з братами Суркісами категорично спростував дану інформацію.

В кінці 2017 року міланський «Інтер» вийшов на керівництво «Динамо» з пропозицією в 5 мільйонів євро за право першочергового підписання Домагоя Віди, проте в підсумку розкрився факт вже підписаного контракту захисника з «Бешикташем». У разі розірвання тієї домовленості, хорвату належало б виплатити з власної кишені компенсацію турецькому клубу в розмірі 3 мільйонів євро - це еквівалент нинішньої річної оплати Домагоя за контрактом з «Бешикташем».

В результаті на початку 2018 року Домагой Віда перейшов в «Бешикташ» вільним агентом.

Нагадаємо, через півроку після трансферу Віди в «Бешикташ» «Динамо» за схожим сценарієм покинув форвард Жуніор Мораес. Він тривалий час категорично заперечував факт переговорів з «Шахтарем» і підписання з «гірниками» попереднього контракту, і також переконував в цьому Ігоря Суркіса, але в підсумку після закінчення договору з «біло-синіми» все ж приміряв помаранчево-чорну футболку головного конкурента «Динамо».

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 17:45 2

Дивіться найцікавіші моменти матчу 33-го туру Ла Ліги

Коментарі