Артем ФРАНКОВ: «Питання в силі Динамо, чи в слабкості Зорі?»

Спеціаліст висловився про перемогу киян над луганським клубом

Головний редактор тижневика «Футбол» Артем Франков поділився думкою про поєдинок 26-го туру УПЛ між «Зорею» та «Динамо» (1:3).

«До 60-ї хвилини в цьому матчі «Динамо» стояло на межі катастрофи. «Зоря» відкрила рахунок, а потім Юрченко потрапив в поперечину. І мені дуже цікаво, що було б, якби ...

І в цьому плані дуже передбачувана була потрійна заміна, яка переламала хід матчу. Змогло б «Динамо» перемогти, поступаючись 0:2? Це той випадок, коли не хочеться використовувати умовний спосіб, а тільки лише привітати «Динамо» із заслуженою перемогою, оскільки в другій половині другого тайму на полі була лише одна команда, яка грає в футбол. До речі, є питання і по непоказаній другій жовтій Чеберку за фол на Циганкові. Та й з вилученням Цвека питання, що там так довго розглядав VAR? Там очевидно була не просто червона картка, а півтори червоні картки. Цікаво, до речі, який термін дискваліфікації оберуть для Цвека?

Одним словом, «Динамо» вразило, а «Зоря» - дуже не вразила, і тут виникає питання, чи тільки в силі «Динамо» криється причина такого результату? Або в слабкості «Зорі»? Боюся наврочити, але, по-моєму, команда Михайличенка набрала хороший хід», - сказав Франков.

Максим Гаптар Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 22:43 2

Український воротар вийшов у старті на суперматч з «Баварією»

Коментарі