ДЕНИСОВ: «ТК Футбол пропонує ввести VAR для Першої ліги і ТБ-трансляції»

Олександр Денисов закликав використовувати VAR на головних матчах турніру

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов зробив в програмі «Великий футбол» важливу заяву:

«Я звертаюся до керівництва ПФЛ, до керівництва Асоціації та до суддівського комітету Асоціації. Вважайте це офіційним зверненням телеканалів Футбол. У зв'язку з високим градусом конкуренції в боротьбі за путівки в УПЛ, телеканали Футбол готові за свій рахунок провести трансляції центральних матчів в кожному турі Першої ліги. Крім того, чому я звертаюся в тому числі до Асоціації, ми все знаємо, скільки скандальних історій було з суддівством у Першій лізі. Зараз на кону путівки в УПЛ. Ми пропонуємо на центральних матчах Першої ліги використовувати VAR.

Чому звертаюся до керівництва комітету арбітрів? Тому що арбітрів з ліцензією VAR не так багато і необхідно вишукати можливості їх залучити до матчів Першої ліги. У зв'язку з цим звертаюся до керівника ПФЛ Сергія Макарова переглянути календар матчів Першої ліги. Зсунути ігри з вихідних днів, де матчі УПЛ, на середину тижня. Це дозволить організувати трансляції та залучити арбітрів з досвідом роботи з VAR. Все перераховане допоможе вирішити боротьбу за вихід в УПЛ в чесній спортивній боротьбі.

Причому щоб уникнути пересудів, ми не претендуємо на ексклюзивність, ТВ-права Перша ліга може передати і телеканалам Футбол і нашим колегам з «Плюсів», якщо вони будуть готові зробити трансляції матчів Першої ліги. Чим більше буде показано матчів, тим чистіше буде боротьба. У свою чергу також хочу сказати, що ми будемо пильно стежити за всіма матчами Першої ліги і висвітлювати ігри і суддівство в ефірі телеканалів Футбол. Завтра ми зробимо офіціальну пропозицію до ПФЛ та Асоціації футболу щодо показу ігор Першої ліги».

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 00:50 0

Дивіться відеоогляд матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі