Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Перемогу Динамо присвячує Сидорчуку»

Хавбек «Динамо» розповів про матч проти «Зорі»

Півзахисник Віталій Буяльський прокоментував матчу 26-го туру Favbet Ліги проти «Зорі», в якому «Динамо» виграло з рахунком 3:1.

- «Зоря» - організована команда, вона виглядала трохи краще в першому таймі. Тому нам було важко, плюс ще впливала спека. А в другому таймі, після пропущеного м'яча, ми почали грати в свій футбол, з'явилися вільні зони, які ми використовували.

- Чому команда додала, тільки коли пропустила гол? Чого не вистачало до цього?

- У перші 60 хвилин «Зоря» грала дуже компактно, у нас не було вільного простору попереду, щоб відкритися. А якщо вдавалося відкриватися, то суперники були попереду. Після забитого гола «Зоря» трохи розслабилася та стала залишати вільні зони.

- Потрійна заміна, коли на поле вийшли відразу троє свіжих гравців атаки, теж допомогла?

- Звичайно. Будь-який футболіст, який виходить на заміну, сповнений сил і покращує гру.

- В якому стані було поле після зливи?

- Поле в дуже хорошому стані, видно, що за ним стежать. Навіть після такого сильного дощу газон був, можна сказати, ідеальним. Хіба що в деяких місцях зупинявся м'яч. Коли я віддавав передачу Циганкову, м'яч зупинився, тому Віті довелося чекати його. Якби м'яч не зупинився, думаю, Циганков у тому моменті вийшов би сам на сам і забив.

- Твій гол переломив хід гри. Ти відразу прийняв рішення пробити в тому епізоді?

- Беня віддавав пас у ногу, який я одним дотиком обробив вперед, як ми робимо на тренуваннях, і «щокою» направив м'яч у дальній кут.

- Зараз ти один із найкращих бомбардирів команди...

- Для мене головне, щоб команда вигравала. Командний результат - набагато важливіший, ніж особисті досягнення.

- Відчуваєш себе в хорошій формі?

- Справа не в голах. Бували моменти, коли я не забивав, але відчував себе в хорошій формі, і навпаки: коли забивав - не в такій хорошій. Думаю, ігри показують, що у нас вся команда знаходиться в досить непоганій формі.

- Перемога далася непростою ціною - травмувався капітан Сергій Сидорчук. Ти був одним із тих гравців, які допомагали виносити його з поля, знаєш якісь подробиці пошкодження?

- Сподіваюся, що травма не серйозна. Сергій пропускає матч Кубка України, сподіваємося, що за тиждень він відновиться до наступної гри чемпіонату. Можна сказати, що перемогу присвячуємо йому.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

Коментарі