Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «У Сидорчука рвана рана, проломили щиток»

Наставник «Динамо» прокоментував перемогу в матчі УПЛ

«Динамо» у важливому матчі УПЛ обіграло «Зорю» з рахунком 3:1 і повернулося на 2-е місце. Гру прокоментував наставник киян Олексій Міхаліченко.

- Я вдячний «Зорі» за те, що вони разом з нами показали хорошу, добротну гру, яка заслуговує найвищих оцінок. Найголовніше - обидві команди грали тільки на перемогу, ні на який інший результат. І це відчувалося в кожному єдиноборстві, в кожному зіткненні і в емоційному плані. Навіть незважаючи на те, що був відсутній найголовніший компонент футболу - глядачі, все-таки гра була по-справжньому бойовою і в якійсь мірі кубковою.

Звичайно ж, я задоволений тим, що ми змогли переломити хід гри і виграти її, хоча початок другого тайму залишився за «Зорею», і гол був абсолютно логічний. Напевно, нам трохи пощастило в епізоді, коли м'яч потрапив у поперечину. Але наша команда шукала свої моменти, і я радий, що заміни, які ми зробили, внесли свій вклад в гру, і хлопці, які вийшли на поле, дуже додали і оживили матч.

- Як себе почуває капітан команди Сергій Сидорчук?

- Я не лікар, але те, що я бачив - там рвана рана, доведеться зашивати. Наскільки це серйозно - розберемося пізніше. Проломлений щиток, досить-таки великий розріз.

- Андрієвський певний період не потрапляв до стартового склад «Динамо», а зараз регулярно виходить в основі. Як оціните його гру?

- Як і багато футболістів, Саша впорався із завданням, яке ми перед ним ставили. У тому, що Саша - сумлінний і талановитий футболіст, ніхто не сумнівався. Може бути, він досить довго чекав свого шансу. Але шансом, який ми надаємо практично кожному футболістові, щоб вони могли себе проявити, на мій погляд, він починає користуватися. І тільки від нього буде залежати його подальша кар'єра і розвиток.

- Було складно пристосуватися до поля після форс-мажорних погодних умов? Два тайми команди фактично провели на різних полях...

- Абсолютно. Навіть за різних кліматичних умов - перший тайм ми грали в Африці, а другий - в Англії. Але я вдячний стадіону, поле витримало, і до нього ніяких претензій немає, воно дозволяло грати в футбол. Дякую тим людям, які за ним доглядають.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 червня 2024, 18:50 1

1 червня о 22:00 у Лондоні пройде фінал головного єврокубку

Коментарі