Шева – інвалід, пеналь не забив. Мочанов розповів веселу історію

Автогонщик повідав, що сталося після перемоги України над Англією в 2009 році

Український автогонщик Олексій Мочанов розповів веселу історію, учасником якої став Андрій Шевченко, нинішній головний тренер збірної України. Вона трапилася після перемоги України над Англією (1:0), в матчі, який відбувся в Дніпрі в жовтні 2009 року.

«Шева тоді не забив пенальті, а Назаренко здалеку добре ляпнув. З літака вже дзвонить мені Шевченко і каже, що вилітаємо, по прильоту - відразу валимо в Арену. Свято, всі справи, вони тоді вийшли на греків, яким потім програли в Донецьку. Каже: «Давай приїжджай». Я швиденько зібрався. Поки я приїхав в Арену, у відерце для льоду вже залили «Кристал» шампанського і 21-річний Чівас.

Рідкісне пійло. І ця штучка ходить по колу. Я сьорбнув ковток. А вже всім навколо весело. І Мілі, і Вороні. Шева каже: поїхали тихесенько в Маріо, перекусимо, тому що тут вже реально кіпіш.

А він в сорочечці, в жилетці і кепці. Ми вийшли. Перейшли дорогу, махнув рукою, зупинилася Дачіа Логан блакитна. А там проїхати до світлофора на Льва Толстого, а потім 3 світлофора нагору до Університету. Кажу: «в Маріо». Мені назвали ціну 50 грн. На ті часи дорого, реально.

Шева сідає ззаду, а я спереду. Не встиг зачинити двері, а таксист запитує: «Футбол дивився?». Відповідаю, що так. Гаразд би, що завгодно, але він націлено каже: «Шева - інвалід, пеналь не забив, якби не Назар - хана. Як так можна?» Потім про Пазік починає говорить. Я повертаюся, а Андрюха кепку вниз опустив. І це було смішно.

А вставити текст в слова цього таксиста поганого не виходить - він все ліпить. Я йому вже показую, що стій. А він продовжує. Ці 3 світлофори проговорив. І пару раз дуже нехорошими словами назвав. Ну, емоції, уболівальник і переживав ще. Уся розмова була не про гру, не про перспективи, а ось про незабитий пенальті.

Під'їжджаємо. Андрюха виходить з машини, стукає у вікно, таксист, напевно, міг припустити все, що завгодно. Він нещодавно дивився телік, там Шевченко не забив пенальті. Я заплатив за проїзд і спеціально обійшов спереду, щоб він не поїхав, щоб подивитися.

Опускає він вікно, а очі у нього більше, ніж голова. Шева каже: «Ну ладно я косий, ладно я кульгавий, ладно я кривий, ладно, я інвалід, але чого це я пі**рас?». Таксист перетворився на рибу-сонце, яку через дупу надули велосипедним насосом. Він і слова не сказав.

Миколайович, все-таки, цар. Я взяв цей телефон на магніті зверху (шашечку) і сунув йому в вікно. І кажу: «Братан, ти, напевно, краще їдь додому. Тому що там зараз Міля і Ворона трохи відзначили. Якщо ти ще почнеш про них щось розповідати. Я реально не хочу, щоб ти сів за вбивство».

Відеоогляд: Україна - Англія - ​​1:0 (Дніпро, 2009 рік, відбір до ЧС-2010)

Микола Степанюк Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 13:53 0

Каталонський клуб гарантував собі участь у Лізі чемпіонів

Коментарі