Сергій СТОРОЖЕНКО: «Треба дограти Першу лігу згідно з регламентом»

У Києві триває позачергова конференція ПФЛ

У Києві триває позачергова конференція ПФЛ. Засновник «Металіста 1925» Сергій Стороженко на засіданні висловив позицію свого клубу:

«Все, що я почув від шановних керівників, відповідає тому, як повинно бути в європейському та українському футболі. Футбол - це гра. Це надбання всього людства. Нам треба подолати бар'єр у вигляді пандемії. Питання про роздягальні - це свого роду тактика. Все можна вирішити.

Андрію Васильовичу, чи всі віце-президенти вас підтримують? Чи всі члени Виконкому вас підтримують? Нехай вони вийдуть до мікрофону і скажуть, що підтримають Андрія Павелка у його прагненні чемпіонат дограти.

Ми просимо виконком прийняти важке управлінське рішення та дати можливість змагатися. Ви правильно кажете, що є виклики і є ризики. Але вирішити будь-яке питання можливо! Можна зіграти на нейтральному полі, якщо десь ризики будуть більшими.

З першого дня ми хотіли грати згідно з діючим регламентом. Хто не може, вибачте, є регламент. І це вища норма, яку затвердив виконком.

Якщо не можна дограти повним складом, давайте зберемося тими, хто претендує на підвищення в класі. Де завгодно це можна зробити. Харків, Дніпро, Запоріжжя або будь-яке інше місто.

Прошу вас, пане Президенте УАФ, поставити питання таким чином, щоб чемпіонат було дограно згідно з регламентом. Не буде Першої ліги, не буде переходів для УПЛ і, як наслідок, не буде «матеріалу» для національної збірної України».

Нагадаємо, питання догравання сезону у Першій лізі викликало бурхливі дискусії.

Микола Степанюк Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 травня 2024, 01:35 0

Клуби із Черкас та Полтави першими завершать нинішній сезон української Прем'єр-Ліги