ВІДЕО. Лєднєв навмисне обнулив жовті картки перед грою з Динамо?

Участь гравця «Зорі», орендованого у киян, в їхньому матчі не розглядалася

Жовта картка півзахисника «Зорі» Богдана Лєднєва в матчі 25-го туру УПЛ з «Колосом» стане предметом розгляду КДК УАФ на предмет умисного обнулення.

Лєднєв в поєдинку з «Колосом» отримав попередження, яке стало для нього 8-м у сезоні, що означає пропуск одного матчу. Цим матчем став поєдинок 26-го туру чемпіонату України з «Динамо», в якому участь гравця, орендованого «Зорею» у київського клубу, була малоймовірною. Леднєв пропустив обидва матчі цього сезону проти «Динамо» за домовленістю між клубами.

Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник підтвердив, що не розраховував на орендованого футболіста, розповівши про те, що відсутність Богдана Лєднєва в матчі з «Динамо» була запланованою.

Якщо КДК УАФ визначить навмисність обнулення жовтих карток Богдана Лєднєва, що призвело до пропуску матчу проти «Динамо», півзахисник «Зорі» може отримати додатковий матч дискваліфікації. Ним стане поєдинок 27-го туру УПЛ з «Десною», який запланований на 21 червня.

Лєднєв отримав попередження, яке стало предметом розгляду КДК, на 75-й хвилині матчу з «Колосом» (1:0). Півзахисник отримав картку за спробу перешкодити виконати штрафний удар «Колосу» на чужій половині поля.

Микола Степанюк Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 06:00 0

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Коментарі