Віктор СКРИПНИК: «Про фінансову кризу в Зорі дізнаємося з новин»

Головний тренер луганчан - про майбутню зустріч з «Динамо»

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував майбутній матч своєї команди в УПЛ проти київського «Динамо».

«Я дивлюся на команду з боку, як тренер, і скажу, що з кожною грою ми виглядаємо краще і краще. Так, два місяці простою позначаються на якості. Є в грі хороші уривки, команда набирає обертів. Також зараз і погода змінилася.

Матч з «Динамо» буде важливим, але не вирішальним. У нас ще буде сім поєдинків. Зрозуміло, що психологічна складова може зіграти свою роль. Але це гра не вирішальна при будь-якому результаті. Команди змагатимуться за будь-яких обставин.

«Динамо» напередодні крупно обіграло «Олександрію». Цим і славиться Київ. У «Динамо» всі добротні гравці, вони показали хорошу гру в попередньому турі. Але ми дивимося на себе. Хочеться, щоб в якості гри були поліпшення. Але краще виграти при поганій грі, ніж розхвалювати один одного при хорошій грі і поразці. Фахівці, може, нас і лають, але ми раді, що виграли в останньому турі.

Фінансова криза в «Зорі»? Ми теж читаємо ці новини тільки в пресі. Але ми граємо в футбол. І ці питання варто адресувати керівництву клубу», - зазначив Скрипник.

Після 25 турів в УПЛ лідирує донецький «Шахтар», в активі якого 65 очок. За ним ідуть «Зоря» (49 очок), київське «Динамо» (49 очок) і «Десна» (46 очок).

Матч «Зоря» - «Динамо» відбудеться в суботу, 13 червня. Початок зустрічі о 17:00.

Володимир Клепач Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 травня 2024, 00:16 1

Артем оформив хет-трик в останньому турі Ла Ліги

Коментарі