Дієго МАУРІСІО: «Була пропозиція від Шахтаря, але Фламенго не прийняв її»

Трансфер бразильця зірвався, але час показав, що «гірники» навряд чи від цього постраждали

Бразильський форвард Дієго Маурісіо розповів, що на початку його кар'єри він міг перебратися в Європу, де види на нього мали «Шахтар» і «Порту».

«У мене було дві пропозиції, коли я грав за «Фламенго». Одна була від «Шахтаря», інша - від «Порту», ​​але «Фламенго» не прийняв їх. Я пам'ятаю, що мені надійшла пропозиція, яка могла змінити все моє життя, причому не тільки моє особисто, але й всієї сім'ї. Однак «Фламенго» вперто не хотів відпускати мене. Я зустрівся з тренером і керівництвом клубу, і попросив відпустити. Я сказав, що з таким контрактом міг би назавжди позбавити свою маму від бідності, я міг дати їй краще», - розповів Дієго Маурісіо.

Нагадаємо, в травні 2011 року повідомлялося про те, що «Фламенго» відмовив «Шахтарю» в пропозиції щодо покупки Дієго Маурісіо за 11,5 мільйонів євро. Через рік з невеликим бразильський клуб продав футболіста в «Аланію» за 2,8 мільйони євро.

На даний момент Дієго Маурісіо 28 років. У січні він повернувся до Бразилії з південнокорейського клубу «Пусан Ай Парк», і нині виступає за «Алагоано» із Серії В.

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 07:18 0

4 травня відбудеться центральний матч 34-го туру Ла Ліги

Коментарі